Site Overlay

Menu II

Przystawka serwowana indywidualnie (proszę o wybór 1 przystawki)

  • Sałatka z fenkułów, melona, i radiccio
  • Grillowana brzoskwinia w ziołowej zalewie z owczym serem, sałatami i sosem koperkowym
  • Roastbeef z pachnącymi ziołami i sosem gorczycowym

Zupa serwowana indywidualnie (proszę o wybór 1 zupy)

  • Krem z pieczonych pomidorów z mascarpone i bazylią
  • Rosół z dzikiego ptactwa z grzybowymi pierożkami i lubczykiem
  • Krem z zielonych szparagów z parmezanem i estragonem (sezonowo)

Danie główne serwowane indywidualnie (proszę o wybór 1 dania)

  • Zrazy wołowe z trawą żubrową, szpinakowymi kluseczkami i warzywami confit
  • Kaczka z jabłkami i majerankiem, pyzami drożdżowymi i z modrą kapustą z żurawiną aromatyzowaną goździkami
  • Halibut z sosem béarnasie, risotto z sepią, włoska kapusta z jabłkiem, marchewką i cytryną lub szparagi (sezonowo)

Deser serwowany indywidualnie (proszę o wybór 1 deseru)

  • Crème brûlée
  • Lody z czerwonej porzeczki z melisą
  • Brownie z sosem słony karmel

Napoje

  • Kawa i herbata serwowana indywidualnie
  • Woda i soki w dzbankach na stołach

Cena: 140,00 zł brutto/osoba

Cena menu jest skalkulowana dla 4 godzin trwania przyjęcia.
Przyjęcia trwające dłużej wymagają dodatkowych uzgodnień cenowych.
Serwis kelnerski + 10 % do ceny.

 Alkohole – propozycja

  • Wino białe/czerwone- od 45,00 zł/ but. 0,75l
  • Wino musujące – od 75,00 zł/ but. 0,75 l
  • Wódka – od 60,00 zł/ but. 0,5l
  • Wódka Finlandia – 90,00 zł/ but. 0,5l
  • Whisky Jameson/Ballantine’s – 150,00 zł/ but. 0,7l
  • Whisky Jack Daniel’s – 210,00 zł/ but. 0,7l
Scroll Up