Site Overlay

CATERING NA PRZYJĘCIE KOMUNIJNE – MENU KOMUNIJNE II

Zupa -300 ml – (proszę o wybór 1 zupy)

  • Domowy rosół drobiowy z warzywami i makaronem
  • Krem z pomidorów z pesto bazyliowym podawany z grzankami czosnkowymi
  • Krem z białych warzyw z oliwą truflową i koperkiem

 Danie główne -450 g – (proszę o wybór 1 dania)

  • Udo gęsi duszone w kapuście z pieczonymi ziemniakami
  • Kaczka pieczona z jabłkiem (pierś i udko ) podana na czerwonej kapuście z żurawiną i kopytkami
  • Sakiewka z polędwicy wieprzowej z pieczarkami, serem i cukinią podane z opiekanymi ziemniakami i grillowanymi warzywami

Przekąski zimne – 250 g na osobę

  • Karkówka w majeranku z czosnkiem
  • Rolada z boczku z pikantną papryką
  • Pasztet z dziczyzny w pieczony w boczku
  • Schab nadziewany śliwką
  • Pasztet domowy
  • Dodatki: pieczywo, sosy i dipy, warzywa marynowane, marynaty

 Sałatki – 150 g na osobę

  • Sałatka Cezar z grillowanej piersi kurczaka z suszonymi pomidorami i z sosem anchois, grzankami ziołowymi na sałacie rzymskiej
  • Sałatka farmerska z pieczonej piersi indyka, chrupiącego bekonu, sera blue i pomidorów z sałatą
  • Sałatka włoska z mozzarellą, pomidorami i bazyliowym dresingiem

Deser – 100 g na osobę

  • Mus z czarnego bzu na miodowym biszkopcie
  • Ciasto Ludwika z bezą, nadzieniem kremowym i konfiturą śliwkową
  • Comber czekoladowy z konfiturą owocową

Menu dla dzieci

  • Domowy rosół drobiowy z warzywami i makaronem
  • Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane w płatkach kukurydzianych z frytkami i surówką z marchewki

Cena: 110 zł brutto/osoba

 Cena zawiera

  • Wybrane menu komunijne
  • Menu dostarczane w naczyniach jednorazowych

Inne

  • Dostawa cateringu na terenie Warszawy: od 100 zł
  • Obsługa kelnerska do 6 godzin: 250 zł
  • Zastawa ceramiczna, podgrzewacze, podstawy pod talerze, meble – kalkulacja indywidualna
Scroll Up