Site Overlay

CATERING NA PRZYJĘCIE KOMUNIJNE – MENU KOMUNIJNE I

Zupa – 300 ml – (proszę o wybór 1 zupy)

  • Domowy rosół drobiowy z warzywami i makaronem
  • Krem z pomidorów z pesto bazyliowym podawany z grzankami czosnkowymi
  • Krem z białych warzyw z oliwą truflową i koperkiem

 Danie główne – 450 g – (proszę o wybór 1 dania)

  • Roladka z kurczaka ze szpinakiem i serem mozzarella podane z ryżem szafranowym i sosem z suszonych pomidorów
  • Pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem marsala, smażonymi kopytkami i warzywami z masłem ziołowym
  • Pieczona karkówka w sosie majerankowym, podana z pieczonymi ziemniakami z rozmarynem i warzywami grillowanymi

 Przekąski zimne – 200 g na osobę

  • Schab faszerowany maślanym musem ze szczypiorkiem
  • Karkówka w majeranku z czosnkiem
  • Rolada z boczku z pikantną papryką
  • Schab nadziewany śliwką
  • Pasztet domowy
  • Dodatki: pieczywo, sosy i dipy, warzywa marynowane

 Sałatki – 150 g na osobę

  • Sałatka Cezar z grillowanej piersi kurczaka z suszonymi pomidorami i z sosem anchois, grzankami ziołowymi na sałacie rzymskiej
  • Sałatka farmerska z pieczoną piersią indyka, chrupiącym bekonem, serem blue i pomidorami z sałatą
  • Sałatka włoska z mozzarellą, pomidorami i bazyliowym dresingiem

 Deser – 100 g na osobę

  • Domowa szarlotka z kruszonką
  • Ciasto czekoladowe z sosem malinowym
  • Muffiny waniliowe

Menu dla dzieci

  • Domowy rosół drobiowy z warzywami i makaronem
  • Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane w płatkach kukurydzianych z frytkami i surówką z marchewki

Cena: 90 zł brutto/osoba

Cena zawiera

  • Wybrane menu komunijne
  • Menu dostarczane w naczyniach jednorazowych

Inne

  • Dostawa cateringu na terenie Warszawy: od 100 zł
  • Obsługa kelnerska do 6 godzin: 250 zł
  • Zastawa ceramiczna, podgrzewacze, podstawy pod talerze, meble – kalkulacja indywidualna
Scroll Up